Piszcie, w co jeszcze chcielibyście się móc w "sklepiku" zaopatrzyć. Zobaczymy co da się zrobić.
Żeby rozsądnie gospodarować, zrobimy to tak:
Ja zaczynam listę życzeń swoim (jakże oryginalnym pomysłem , podając nicka i ilość sztuk produktu, który chciałbym mieć z logo SailForum. Wedle zainteresowania wyrażonego w waszych postach, będę listę uzupełniał i aktualizował.
1. Koszulka polo - fromel szt. 3, eri szt. 2
2. Czapeczka - fromel, szt. 3
P.S.
Uważam, że nie ma co oszczędzać na bazowym materaiale jeśli chodzi o polo, czyli na samych koszulkach. Porządna polówka starczy na wieki, a i 85-te pranie jej nie straszne
P.S.
Uważam, że nie ma co oszczędzać na bazowym materaiale jeśli chodzi o polo, czyli na samych koszulkach. Porządna polówka starczy na wieki, a i 85-te pranie jej nie straszne
Powoli
Będzie tak - dla każdej propozycji utworzę osobny wątek, w którym będziemy rozmawiać o szczegółach. Na końcu pojawi się konkretna propozycja, łącznie z ceną. I wtedy będziemy zamawiać. Cena na pewno będzie zależeć nie tylko od jakości, ale i od wielkości jednorazowego zamówienia.
Tylko powoli, 15-cie minut temu sklepiku jeszcze nie było.
_________________ Na wiosne zawsze mam chęć coś zmienić na mojej łódce ... Może zdążę przed zimą?
Soli, a krawat? Taki zwężany od dołu do góry?
Myślę, że na początek powinniśmy iść w stronę odzieży, aby zbadać popyt. Jak wypali, to można działać dalej, robić kubki, długopisy czy podkładki pod myszki
Polo - 1 szt.
Może pomyślimy o bezrękawnikach polarowych albo i całych polarach nawet w wersji z membraną - Soli na pewno znajdzie dojście do dobrego źródła.A ja na pewno wezmę
Czapeczka - chętnie ale musi być rozmiar na "nietuzinkowy intelekt", czyli przynajmniej 62cm obwodu.
Pozdrawiam
Piotrek
_________________ Żeglarstwo jest technicznym sportem inteligentnych ludzi
http://blogsternika.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum