Ze względu na brak czasu, z funkcji Moderatora postanowił zrezygnować p4g4j. Dziękuję mu za zaangażowanie i wkład w rozwój i utrzymanie właściwego kursu naszego forum, które niewątpliwie są Jego udziałem.
Jako że historia zna takie przypadki, mam nadzieję że może kiedyś powróci na łono "zielonych".
_________________ Na wiosne zawsze mam chęć coś zmienić na mojej łódce ... Może zdążę przed zimą?
SailForumowe V.I.P. - y, to:
"Forumowicze, którzy w szczególny sposób wspierają działania SailForum oraz działają na rzecz propagowania żeglarstwa i pomocy innym. Prestiżowe wyróżnienie."
Mam zaszczyt dołączyć dziś do tej grupy kolejne osoby:
Zgrzyba,
Za całokształt obecności na SailForum, ze szególym uwzglęnieniem organizacji "Northamnn - SailForum Cup" - niezapomnianej dla SailForumowiczów iprezy.
Skipbulbę i Jurmaka,
Za BŻWS , czyli: Bezinteroswną Żeglarską Wielką Sprawę. Jednym słowem - za radość niewidomych żeglarzy.
Dziękuję Wam i gratuluję.
_________________ Na wiosne zawsze mam chęć coś zmienić na mojej łódce ... Może zdążę przed zimą?
Do grupy "pomarańczowych" dołącza dziś Jeanneau.
Za zorganizowanie pomocy naszemu forumowemu koledze i za organizowany przez niego rejs z wychowankami domu dziecka.
Nie słowa lecz czyny.
Tym razem nowość nie "na", ale na pewno związana z SailForum:
Nowopowstały magazyn "Wiatr", o ktorym na forum pisaliśmy wcześniej tu:
http://www.sailforum.pl/viewtopic.php?t=7850
Postanowił "podpiąć" SailForum bezpośrenio do swojego serwisu www.
Zgodę oczywiście otrzymał.
Życzymy poodzenia!
Za zorganizowanie I SailForumowego rejsu Zawiasem oraz za organizację następnego, a więc za ciężką i nie zawsze wdzięćzną pracę na rzecz naszej małej społeczności, tytuł VIP-a SailForum otrzymuje Włodek.
Włodku, dziękuję za trud i gratuluję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum