Wysłany: 2009-10-06, 09:22 Rozpoczął się kolejny rok współpracy - dziękujemy !
Kolejny rok z rzędu PLUS zapewnił SailForum byt, bez konieczności organizacji na ten cel składki wśród forowiczów. Także dzięki PLUS-owi tegoroczna edycja SailForumowych banderek została wykonana i rozesłana do zainteresowanych. Tak się składa, że ostatnia banderka została wysłana nieomal w tym samym dniu, w którym na moje konto wpłynęły środki na utrzymanie forum.
Te dwa zdarzenia, oraz fakt że w trakcie organizacji są właśnie nowe konkursy, w których przygotowanie jest możliwe dzięki PLUS-owi, wymagają jednego słowa z naszej strony:
DZIĘKUJEMY !
_________________ Na wiosne zawsze mam chęć coś zmienić na mojej łódce ... Może zdążę przed zimą?
Pomógł: 48 razy Wiek: 55 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 2635 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2009-10-06, 10:23
No cóż... nie pozostaje mi nic innego jak tylko dopisać się do podziękowań Tym bardziej, że sam korzystałem z hojności PLUSA... Na jedną z imprez otrzymałem pokrowce na telefony komórkowe.
Ha... teraz sobie uświadomiłem, ze nie mam banderki SailForum
Pomógł: 58 razy Wiek: 36 Dołączył: 18 Maj 2006 Posty: 3485 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-10-06, 10:40
Zaangażowanie firmy w sprawy forum sprawia, że mimo moich prywatnych przejść z Plusem (daaaawno, daaaaaaaawno temu), moja opinia zmieniła się radykalnie - obecnie notowania Plusa zdecydowanie u mnie zwyżkują.
Również dziękuję. I proszę o jeszcze.
Wydaje mi sie, ze nie powinnismy wiazac spraw prywatnych/sluzbowych telefonow (a nawet wspominac tutaj), tylko podziekowac i podziwiac organizacje komercyjna, ktorej "sie chce" zajmowac takimi sprawami.
Dziekuje firmie Polkomtel nie tylko za to forum, ale za caloksztalt inwestycji w zeglarstwo, szczegolnie w bezpieczenstwo. Wystarczy wspomniec chocby numer komorkowy do WOPR czy inwestycje w systemy ostrzegania zeglarzy (czy udane czy nie - to inna sprawa, bo checi sie licza, a nie puste gadanie). Ponadto rzeczywiscie to forum w duzym stopniu pomaga w bezpieczenstwie (nie tylko) i w kontakcie pomiedzy zeglarzami (choc nie telefonicznym, ale bardzo istotnym).
Dziekuje! Nie przestawajcie robic dla zeglarzy to, co robiliscie i robicie. Nie przejmujcie sie glupia krytyka, a ta madra krytyke przyjmujcie do wiadomosci, by w przyszlosci jeszcze lepiej wydac wasze pieniazki na dobro zeglarzy!
Wydaje mi sie, ze nie powinnismy wiazac spraw prywatnych/sluzbowych telefonow (a nawet wspominac tutaj),
To Twoje zdanie - ja pozwolę sobie się z nim nie zgodzić. A wspomniałem celowo, by mój post z podziękowaniem nie brzmiał nadmiernie wazeliniarsko, a wyrażał szczere uznanie i wdzięczność za to, co Plus robi dla forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum