Murago, proponuję pod banerkiem aktualnej "produkcji" dołożyć spis treści, wtedy łatwiej będzie znaleźć (zwłaszcza nowym kolegom) i "obglądnąć" wszystkie. A warto.
_________________ Na wiosne zawsze mam chęć coś zmienić na mojej łódce ... Może zdążę przed zimą?
Wysłany: 2009-02-27, 08:57
Jestem po oglądnięcie spotkania z kpt. Paszke. Nie wiedziałem, ze to taki super facet. Miał problemy ze swoimi łódkami jak zwykły śmiertelnik. A myślałem, że 'Oni" mają wszystko na pstryk. Może jeszcze coś dacie z tego Samosteru.... Czekam z niecierpliwością.
Pozdrawiam.
P.S. Zgrzybie. Czy to nie Ty przewijasz się w kadrze filmu? Ten z kucykiem
Wielkie dzięki za relacje filmowe z tych spotkań i proszę o następne!
Okazuje się, że kpt. Paszke jest nie tylko wspaniałym żeglarzem ale także doskonałym gawędziarzem. Wspaniale byłoby kiedyś doczekać się publikacji jego wspomnień.
Jestem po oglądnięcie spotkania z kpt. Paszke. Nie wiedziałem, ze to taki super facet.
Kilka razy z nim wymieniłem parę słów, ale te jego opowieści takie super szczere, mnie rozbawiły i wzruszyły do łez, relacja part. 2 jest jak dla mnie tak bliska klimatycznie z tymi zmaganiami jakie nasze gwiazdeczki nawet na moim podwórku przechodziły, w tamtych wesołych inaczej czasach. Autentycznie mnie wzruszył i taki sympatyczny facet. Całe te nasze wyczyny przez lata, to takie pasmo zmagania z wiatrakami dobrze, że dziś choć kilku ma już odrobinę bardziej wyrównane szanse już są mniej absurdalne czasy. Zatwierdzanie dekli od piwa przez PRS jest takie znamienne . Dziękuję za ten materiał kolegom jak dla mnie to materiał wideo roku. Słucham to kolejny raz jak najlepszego kabaretu chociaż to prawda do bólu .
_________________ Więc żygluj, żygluj, żygluj, żygluj jak cholera, pamiętaj tylko gdzie jacht ma dziób;)
Pomógł: 3 razy Wiek: 59 Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 88 Skąd: Kwidzyn
Wysłany: 2009-03-07, 23:46
Skoro już o kpt. Paszke. Swego czasu w basenie w Gdyni stała sobie Warta-Polpharma,
całkiem niemały katamaran kpt. Paszke. Trochę sobie dorabiali. Można było się umówić
i za parę PLZ popływać parę godzin po Zatoce. Można było sobie postać trochę za kółkiem
i przy tych prędkościach, które rozwijała, wrażenie było niesamowite.
Sam kapitan w tym czasie płynął obok nas w jakiś regatach na zwykłej łódce.
Pomógł: 14 razy Wiek: 39 Dołączył: 03 Lip 2007 Posty: 327 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-10-07, 17:03
Witam,
Od tamtych nagrań spotkań z Tawerny TzH trochę czasu minęło, a o nowych od Samosteru jakoś na razie nie słychać. W każdym razie trzymam rękę na pulsie i jak coś będzie ciekawego się działo to będziemy filmować (mam deklarację od naszego patrona forum Plusa, że można na nich liczyć w tej kwestii ).
W międzyczasie dostałem statystyki jak wyglądało "oglądanie" nagranych materiałów od momentu publikacji. Są to dane oglądalności z serwerów Plusa, tam gdzie wiszą te filmy - czyli nie tylko Sailforumowicze, ale wszyscy.
Tak to wygląda:
Odc. I, kpt. Baranowski, od 5.12.2008 - 1646 odtworzeń
Odc. II , kpt.Busz, od 29.01.2009 - 609 odtworzeń
Odc. III, kpt. Paszke, od 13.02.2009 - 672 odtworzeń
Odc. IV, RYA, od 26.03.2009 - 498 odtworzeń
Odc. V, kpt. Pajkowska, od 15.04.2009 - 644 odtworzeń
Odc. VI, Dominik Życki, od 26.05.2009 - 233 odtworzeń
Odc. VII, Jacek Kijewski, od 15.07.2009 - 156 odtworzeń
Pozdrawiam
Andrzej
_________________ żeglarstwo to nie tylko zwroty przez rufę i sztag...
www.dobrewiatry.blox.pl
Pomógł: 14 razy Wiek: 39 Dołączył: 03 Lip 2007 Posty: 327 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-10-09, 11:14
Witaj,
Jak pisałem , na razie nic ciekawego w TzH się nie szykuje.
Jak wiecie wszystko jest organizowane oddolnie, jak ktoś ma pomysł, znajomości, załatwi, zaprosi goście to jest i gość i fajne spotkanie.
Może na razie nie ma pomysłów.;-(
pozdrawiam
Andrzej
_________________ żeglarstwo to nie tylko zwroty przez rufę i sztag...
www.dobrewiatry.blox.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum